Aktuális híreink

Pályázat

Pályázat

Az Etyeki Horgász Egyesület sikeres pályázatot nyújtott be a MOHOSZ ÁPFE-II/4/82020) számú pályázatára, melynek keretében nettó 2 500 000.- azaz kettőmillió- ötszázezer forint támogatást kaptunk.

Telepítendő halfajok:

Nyílt nevezésű horgászverseny

Nyílt nevezésű horgászverseny

Tisztelt Horgásztársak!
A 2020. augusztus 29-én (szombaton) megrendezésre kerülő nyílt nevezésű horgászversennyel kapcsolatos információk az alábbiakban érhetők el.
Megtekintés:

Korrekt kupa

Korrekt kupa

Tisztelt Horgásztársak! Az Etyeki Horgász Egyesület szervezésében kerül megrendezésre 2020. augusztus 8-án, szombaton az első etyeki “KORREKT” kupa – nyílt nevezésű horgászverseny.
A részletes tájékoztatás az alábbiakban érhető el:

Megyei vezetők horgászversenye

Megyei vezetők horgászversenye

Tisztelt Horgásztársak!
2020. június 27-én (szombaton) megrendezésre kerül a Fejér Megyei Horgászegyesületek vezetőinek horgászversenye .Megkérjük a tagokat, hogy a verseny alatt…

A hétvégi horgászverseny eredményei

A hétvégi horgászverseny eredményei

2020.06.20-án szombaton megtartottuk a várva várt horgászversenyünket Az eső nem esett de a szél viharos volt így is szép eredmények születtek. Köszönet a finom ebédért, a lángosért, a támogatóknak az alapanyagokért.

Nyílt nevezésű horgászverseny-2020.06.20

Nyílt nevezésű horgászverseny-2020.06.20

Tisztelt Horgásztársak! Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel bár későbbi időpontban, de megrendezzük a horgászrendben meghirdetett nyílt nevezésű horgászversenyt. A tájékoztatás …

Horgász verseny

Horgász verseny

Tisztelt Horgásztársak! Tájékoztatunk benneteket, hogy a horgászrendben meghirdetett időponttól eltérően a koronavírus járványra tekintettel a májusi horgászversenyt csak június 20-án tudjuk megrendezni, amire mindenkit szeretettel várunk.

Társadalmi munkák adminisztrálása

Társadalmi munkák adminisztrálása

Tisztelt Horgásztársak! Kérjük, hogy mindenki, aki társadalmi munkára jelentkezik, először Toma Attila társadalmi munka koordinátorral vegye fel a kapcsolatot, ugyanis csak az a munka lesz elszámolva amit vele leadminisztráltak. Az aktuális táblázat mektekinthető az alábbi linken:

Kapcsolat

+36 20-310-35-31
Ulrich György  – Alelnök

gyuri.ulrich(kukac)gmail.com
Ulrich György – alelnök

Írj nekünk üzenetet!